
به گزارش شهر و صنعت، رئیس شورای عالی استانها گفت: جامعه شوراها از ۱۲۷ هزار نفر تشکیل شده که با احتساب شهرداران و دهیاران میتواند به یک جامعه ۲۰۰ هزار نفری از نخبگان در حوزه مدیریت شهری تبدیل شود.
جامعه ۲۰۰ هزار نفری شوراها؛ نخبگان مدیریت شهری و روستایی
امروز چهلمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها برگزار شد. موسیالرضا حاجیبگلو، رئیس شورای عالی استانها در این اجلاس گفت: در حال حاضر، موضوع ساخت مدارس در کشور با جدیت دنبال میشود و تمام توان برای شکلگیری این روند بهکار گرفته شده است. هدف این است که مردم نیز وارد میدان شوند و در ساخت مدارس مشارکت کنند، چرا که منابع و بودجه سالانه مشخص است و نباید صرفاً منتظر اقدامات دستگاههای اجرایی ماند.
وی گفت: در استان خراسان، یکی از اعضای شورای استان به نام آقای اسماعیلپور، بهعنوان مدیر ساخت مدرسه در یکی از شهرها منصوب شد. این مسئولیت، خارج از وظایف دستگاههای اجرایی و بهصورت داوطلبانه از سوی ایشان پذیرفته شد. پس از چند جلسه همفکری، جمعبندی شد که باید یک نفر داوطلبانه این مسئولیت را بر عهده بگیرد، و ایشان با پذیرش این مسئولیت، کار ساخت مدرسه را آغاز کرد.
رئیس شورای عالی استانها تصریح کرد: مدرسهای با استانداردهای مشخص و نیاز به بودجهای معین در کمتر از دو ماه ساخته شد، که این امر با همت مردم و مشارکت جمعی تحقق یافت. انشاءالله با همین روحیه، شوراها در سراسر کشور گامهایی مؤثر در جهت خدمات بهتر به مردم بردارند. جایگاه شورایی باید تقویت شود تا بتوانیم از ظرفیتهای مردمی برای توسعه کشور و پیشبرد پروژههای عمرانی بهره ببریم.
وی گفت: شوراها باید در هر گوشه از ایران بهعنوان سفیران خدمت به مردم ایفای نقش کنند. هرجا که احساس میشود مردم نیاز به کمک دارند، شوراها باید پیشقدم شوند و این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنیم. ما جامعهای متشکل از ۱۲۷ هزار نفر هستیم.
رئیس شورای عالی استانها تأکید کرد: باید به سمتی برویم که شورای عالی استانها، شوراهای استانی، شهرستانی، شهری و روستایی، جایگاه قانونی خود را در قانون اساسی پیدا کنند. در این بستر، نقش مردم باید پررنگتر شود و مدیران شوراها نیز به این ظرفیت باور داشته باشند. علاوه بر مسئولیتهای حقوقی و قانونی، باید کارهای مردمی را با عشق و علاقه دنبال کنیم. ما باید سفیران خدمت به مردم باشیم و در تمام حوزههای استانها این خدمترسانی شکل بگیرد که خوشبختانه تا حدودی نیز شکل گرفته است.
وی گفت: با همدلی میان دولت، مجلس و قوه قضاییه و با همکاری خیّرین، اقدامات مبارکی در حال انجام است. امیدواریم سال آینده بتوانیم گزارش ملی این فعالیتها را ارائه کنیم؛ گزارشی که نشان دهد بعد از یک یا دو سال، چه اقداماتی انجام شده است.
وی تصریح کرد: جامعه شوراها از ۱۲۷ هزار نفر تشکیل شده که با احتساب شهرداران و دهیاران میتواند به یک جامعه ۲۰۰ هزار نفری از نخبگان در حوزه مدیریت شهری و روستایی تبدیل شود. ما باید کمک به دولت را وظیفه خود بدانیم. در هر نقطهای که دولت نیاز به همراهی دارد، نباید منتظر بمانیم؛ باید اقدام کنیم، چه در سطح شهرستان، چه در استان و چه در شهر.
انتهای پیام/